Mežparka estrāde

ABB UK600 sadale radīta mūsdienīgam dzīvesveidam

Tehnoloģiju un viedo ierīču attīstība būtiski ietekmē mūsu ikdienu, tai skaitā dzīves un darba telpu. Mājokļos arvien vairāk tiek izmantotas viedās ierīces, kas veicina komfortablu un pievilcīgu dzīvesveidu. Pieprasījums pēc pārdomāta un kvalitatīva interjera ir augsts, un māju un dzīvokļu automatizācija, kas agrāk bija luksusa privilēģija, kļūst arvien pieejamāka. Praktiskam risinājumam jābūt ne tikai funkcionālam, bet arī estētiski pievilcīgam.

Funkcionalitāte un estētika

Mūsdienu dzīves un darba telpai ir jābūt gan komfortablai, gan estētiski pievilcīgai un drošai. Mājokļiem, birojiem un komerctelpām jābūt gudrām, stilīgām un ērti pārvaldāmām, izmantojot viedtālruņus un planšetdatorus. Lai nodrošinātu sakārtotu un funkcionālu mājokli, nepieciešama īpaša zona savienojamības un viedo tehnoloģiju vajadzībām. ABB piedāvā viedo multivides sadalni, kas nodrošina vietu visām nepieciešamajām ierīcēm un ļauj kontrolēt elektroenerģijas sadali un multivides iekārtas vienā centrālajā mezglā.
Gudras idejas un personalizēti risinājumi

ABB dizaineru komanda, ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, ir radījusi zemapmetuma sadalnes UK600, kas pieejamas trīs versijās: “Standart” elektroenerģijas sadalei, “Media” ierīcēm kā maršrutētājiem, un “Combi” gan enerģijas, gan mediju sadalei. Šīs sadalnes ir ne tikai funkcionālas, bet arī dizaina elementi.

Kombinētā sadalne UK600

Multimediju sadalne UK600  

Personalizācijas Iespējas:

Plašs durvju klāsts, tostarp standarta baltā, antracīta pelēkā, multivides durvis ar ventilācijas atveri un īpašs dizains.

Durvis var pielāgot esošajam interjeram, pievienojot LED apgaismojuma paneli, izmantojot tās kā spoguli vai ziņojumu dēli.

UK600 sadalnes sniedz iespēju glīti uzglabāt multivides aprīkojumu, padarot mājokli sakoptāku un plašāku. Atjautīgais dizains un pielietojuma kombinācija piešķir personisku pieskārienu viedajiem risinājumiem, padarot ēkas drošākas, gudrākas un aprīkotas nākotnei.

Izvēlieties ABB UK600 sadalnes, lai iegūtu gan funkcionalitāti, gan estētisku baudījumu jūsu mājas interjerā!

Jaunā virsapmetuma sadalne AK600 piedāvā visas UK600 priekšrocības

Iepazīstinām ar jauno AK600 virsapmetuma sadalni, kas piedāvā visas iemīļotā zemapmetuma sadales skapja UK600 priekšrocības. AK600 ir ideāli piemērota izmantošanai mājokļos un nelielās komerciālās ēkās, kā arī renovācijas un modernizācijas projektos un jaunbūvēs.

AK600 Priekšrocības un Funkcionalitāte

Tāpat kā UK600, AK600 piedāvā ērtu pielāgošanu dažādām vajadzībām un vienkāršu uzstādīšanu. Šis pie sienas montējamais sadales skapis ir izstrādāts, reaģējot uz klientu pieprasījumu, un ir pieejams jau šodien. Ar AK600 un UK600 jūs varat optimāli apmierināt visas klientu prasības.

AK600 priekšrocības, kas padarījušas UK600 tik populāru:

Izmēru un durvju varianti

AK600 ir pieejams piecos izmēros ar vienu līdz piecām rindām un dažādiem durvju variantiem. Gan AK600, gan UK600 var izmantot vienas un tās pašas durvis, bet UK600 var pievienot durvju rāmi. AK600 ir pieejams gan kā elektrības sadales skapis, gan kā multivides skapis.

Pielāgojamība un aksesuāri

Viena no svarīgākajām AK600 priekšrocībām ir tās pielāgojamība dažādām vajadzībām, pateicoties pārdomātām detaļām, piemēram, vadu turētājiem un spailēm, ko var uzstādīt augšā, apakšā vai sānos. AK600 un UK600 izmanto vienus un tos pašus aksesuārus, kas vienkāršo krājumu uzturēšanu.

AK600 sadale piedāvā vienotu interjera dizainu un vienādus piederumus, kas kopā ar ABB plašo produktu klāstu nodrošina visas profesionālās elektroinstalācijas vajadzības. Izvēlieties AK600, lai iegūtu visas UK600 priekšrocības ar papildus ērtībām virsapmetuma risinājumiem.

Iegādājieties jauno AK600 sadali jau šodien un uzlabojiet savu elektroinstalāciju ar ABB kvalitāti un uzticamību.